ترازوهای رطوبت سنج سری MA X7.IC.A
دقت [d]: 0.1 mg – 1 mg
حداکثر ظرفیت [Max]: 50 g – 210 g
ترازوی MA X7.IC.A مجهز به سیستم نوآورانه است: محفظه خشک کن می تواند به طور خودکار با استفاده از دکمه یا سنسور مجاورت باز و بسته شود.
این خصوصیات مزایای زیر را به همراه دارد:
– تمیز نگه داشتن ترازوی رطوبتسنج – اپراتور به محفظه ترازو دست نمی زند.
– از بین بردن هرگونه ضربه ناشی از بسته شدن دستی محفظه – محفظه به طور خودکار و همیشه با یک شدت ثابت بسته میشود.
– دستیابی به تکرارپذیری بالا در باز و بسته شدن محفظه خشک کن.
– افزایش اتوماسیون فرآیند خشک کردن.
– افزایش ایمنی کار با حذف تماس با اجزای داغ محفظه خشککن.
– بهبود ارگونومی عملیات.
خصوصیات قابل توجه ترازوی MA X7.IC.A:
باز و بسته شدن اتوماتیک محفظه خشککن.
صفحه لمسی خازنی رنگی ۷ اینچی.
رابط مدرن.
نمایشگر قابل برنامه ریزی.
قابلیت انتخاب حالتهای متنوع خشک کردن (استاندارد، ملایم، مرحلهای، سریع).
GLP/GMP.
قابلیت برنامهریزی بهصورت تکراری و سفارشی.
بهینه سازی کار بهوسیله لامپهای هالوژن.
ظرفیت و حرارت:
حداکثر ظرفیت MA X7.IC.A از ۵۰g/0.1mg تا ۲۱۰g/0.1mg متغیر است. میزان رطوبت با دقت ۰٫۰۱٪ (۰٫۰۰۱٪ برای نمونه های بزرگتر از ۱٫۵ گرم) اندازه گیری میشود. حداکثر دمای خشک کردن ۱۶۰ درجه سانتیگراد است (برای حداکثر دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد یک ترازوی رطوبتسنج اختیاری وجود دارد).
دیتابیسها:
سیستم اطلاعاتی ترازوهای رطوبتسنج سری X7 مبتنی بر ۸ دیتابیس است که به کاربران بسیاری اجازه می دهد تا دادههای محصول شامل نمونه های زیادی را اجرا کنند. اندازههای جمع آوری شده ممکن است در آنالیزهای بعدی مورد استفاده قرار گیرند.
۸ دیتابیسی که اطلاعات جمعآوری شده در آنها ثبت میشود:
محصولات (حداکثر ۵۰۰۰ محصول)
کاربران (حداکثر ۱۰۰ کاربر)
بسته بندی (حداکثر ۱۰۰ بسته)
مشتریان (حداکثر ۱۰۰۰ مشتری)
برنامه های خشک کردن (حداکثر ۲۰۰ برنامه خشک کردن)
گزارش فرآیند خشک کردن (حداکثر ۵۰۰۰ گزارش فرآیند خشک کردن)
شرایط محیطی (تا ۱۰۰۰۰)
توزین (حداکثر ۵۰۰۰۰)
نتایج:
نتایج بدست آمده با استفاده از ترازوی رطوبتسنج (نتیجه نهایی فرآیند خشک کردن):
% M – از دست دادن جرم بر حسب درصد؛ تغییر جرم ثبت شده در طول فرآیند خشک کردن را بهصورت درصد نشان می دهد.
٪ D – جرم خشک بدست آمده در طول فرآیند خشک کردن، بیان شده به عنوان درصد. نتیجه، قسمتی از نمونه است که پس از تبخیر رطوبت روی ظرف توزین باقی میماند.
٪ R – نسبت رطوبت به جرم خشک، که در طی فرآیند خشک کردن بدست میآید و بهصورت درصد بیان میشود. نتیجه، بخشی از نمونه است که در طول فرآیند خشک کردن تبخیر شده.
g – جرم نمونه پس از خشک شدن.
رابطها:
رابط USB انتقال و کپی سریع هر نتیجهای از کار شما (اندازه گیری ها، گزارش ها، پایگاه های داده) را به کامپیوتر یا دیگر ترازوها تضمین می کند.
دسترسی از راه دور به ترازوی رطوبتسنج امکان مدیریت اطلاعات بهصورت آنلاین را فراهم می کند.
همکاری با E2R امکان مدیریت دیتاهای خارجی را فراهم می کند که به نوبه خود کارایی را به حداکثر میرساند.